02188805279

دفتـر مرکزی ایران -تهـران

09196056862

مشــــــاوره و کارشـناســــی

09195409593

مشــــاور و پشتیبــان فنــــی

جستجو

دایاگـــــــروپ اینترنشنال
ســــازمان همکــــاری هــای بیـــن المللــــی

دایاگـــــــروپ اینترنشنال
ســــازمان همکــــاری هــای بیـــن المللــــی

مهاجرت به استرالیا و بررسی روش های آن

مهاجرت به استرالیا، شرایط و مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای اقامت دائم استرالیا و به طور کلی کسب اقامت دائم و تابعیت استرالیا در این نوشتار مورد بررسی و تحلیل قرار خواهد گرفت. اما مهاجرت به استرالیا از چه طریقی برای ایرانیان راحت تر می باشد؟ متقاضیان برای مهاجرت به استرالیا باید دارای چه شرایطی باشند؟ شرایط سرمایه گذاری در این کشور و مهاجرت به استرالیا از این طریق چگونه است؟ مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای استرالیا چیست؟ این موارد تنها برخی از سوالات شما متقاضیان گرامی می باشد که همواره در مکالمه با مشاورین مؤسسه حقوقی دیدبان منشور عدالت مورد تکرار قرار می گیرد به همین جهت مهاجرت به استرالیا از جهات بسیاری قابل بحث خواهد بود که در این مقاله سعی گردیده به صورت ساده و خلاصه قوانین جدید مهاجرت به استرالیا را خدمت شما دوستان گرامی شرح دهیم. شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات تکمیلی می توانید با کارشناسان مؤسسه حقوقی دیدبان منشور عدالت تماس حاصل نموده تا علاوه بر اینکه از مشاوره رایگان تلفنی بهرهمند شوید از نحوه ثبت نام مهاجرت به استرالیا و انواع ویزای اقامت دائم استرالیا نیز اطلاعاتی کسب کنید.

مباحثی که در این نوشتار بررسی می گردد:

معرفی کشور استرالیا برای مهاجرت
اقامت دائم استرالیا از ویزای طریق کار
شرایط اقامت در استرالیا از طریق تحصیل
مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری
نحوه مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج
مهاجرت به استرالیا و اخذ تابعیت از طریق تولد
مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی
ویزای گلوبال تلنت استرالیا
مقایسه روش های مهاجرت به استرالیا
مهاجرت به استرالیا و هزینه های زندگی در استرالیا
اقامت دائم استرالیا و اخذ تابعیت
پاسخ به سوالات متداول در زمینه مهاجرت به استرالیا
مهاجرت به استرالیا Header شرایط مهاجرت به استرالیا

شما می توانید از طریق لینک روبرو با ما در ارتباط باشید و از کارشناسان مؤسسه حقوقی دیدبان منشور عدالت مشاوره رایگان دریافت نمایید.

معرفی کشور استرالیا برای مهاجرت

استرالیا یکی از محبوب ترین کشور ها در بین علاقه مندان به مهاجرت است. از دلایل مهاجرت به این کشور می توان شرایط آب و هوایی آن، انگلیسی زبان بودن مردمان آن، اقتصاد و فرهنگ قوی آن و از همه مهم تر مهاجر پذیر بودن آن را نام برد. استرالیا ششمین کشور پهناور جهان است و حدود 26 میلیون نفر جمعیت دارد. این کشور به دلیل داشتن سیستم آموزشی مدرن و با کیفیت، دانشگاه های رتبه بالا، امنیت بالا و موقعیت های شغلی فراوان مکان مناسبی برای زندگی خانواده ها است. استرالیا برای قرن هاست که مهاجران زیادی را می پذیرید به همین دلیل فرهنگ مهاجر پذیر بالایی دارد و تازه واردان به راحتی در جامعه پذیرفته می شوند.

مهاجرت به استرالیا با روش های متعددی امکان پذیر می باشد که متقاضیان می توانند با هر کدام از روش های ذکر شده به اقامت استرالیا دست یابند اما تنها برخی از این مسیرها ویزای اقامت دائم استرالیا را برای متقاضی به همراه خواهند داشت. در ادامه این نوشتار به انواع راههای مهاجرت به استرالیا خواهیم پرداخت تا بسیاری از متقاضیان بتوانند شرایط اقامت استرالیا از این مسیرها را بررسی نمایند و متناسب با شرایط خود، برای بهترین مسیر مهاجرتی اقدام نمایند.

اقامت دائم استرالیا از ویزای طریق کار

یکی از بهترین راه های مهاجرت به استرالیا که منجر به اخذ ویزای اقامت دائم استرالیا می شود، مهاجرت کاری است. مهاجرت به استرالیا از طریق کار همیشه مورد سوال برخی از متقاضیان مهاجرت بوده است. ویزا های کار استرالیا با تنوع بسیاری بر اساس شرایط تمام متقاضیان از سمت دولت و اداره مهاجرت استرالیا مشخص شده است که برخی از این ویزا ها منجر به مهاجرت و کسب اقامت در استرالیا خواهد شد. ویزا های کاری استرالیا با توجه به Sub class مشخص شده دارای ارزیابی مخصوص به آن ویزا خواهد شد که عموما بر اساس تحصیلات متقاضی، مهارت های فردی، ‌میزان تجربه کاری آنان و در نهایت برخورداری از مدرک زبان انگلیسی سنجیده می شود و بر اساس Point Based System می باشد. افراد در صورت واجد شرایط شدن بودن می توانند با دریافت این ویزا وارد خاک استرالیا شوند و اقامت کاری خود را دریافت نمایند. در این بخش برخی از ویزاهای کار استرالیا که منجر به مهاجرت به استرالیا می شود را خدمتتان توضیح خواهیم داد.

ویزای کار استرالیا از نوع Sub class 189

این ویزا برای افراد ماهر و متخصص از سمت دولت استرالیا در نظر گرفته شده است. برای این امر متقاضیان باید بتوانند application که نشان دهنده انگیزه، مهارت و علاقه کار در استرالیا را ارائه دهند که پس از تائید آن و از طریق مهارت، دعوتنامه ای برای آنان صادر می گردد. متقاضیان باید دقت داشته باشند که این ویزا مختص افرادی است که قصد دارند به صورت مستقل اقدام نمایند و مقرر نشده است که بتوانند از طرف خانواده، اقوام و یا از سمت کارفرمایان در استرالیا حمایت شوند. حائز اهمیت می باشد که متقاضیان برای ارسال فرم و در خواست خود به اداره مهاجرت استرالیا شرایط زیر را دارا باشند .

  • الزامی است که شغل متقاضیان جز مشاغلی محسوب شود که دولت استرالیا نیاز به نیروی کار داشته باشد.
  • الزامی است که سن متقاضیان در زمان اقدام برای مهاجرت کاری به استرالیا بین 18 الی 50 سال باشد.
  • داشتن سابقه کاری مکفی در رشته تحصیلی متقاضیان الزامی است.
  • ارائه مدرک زبان انگلیسی به معنای برخورداری از مهارت کافی در زبان انگلیسی.
  • لازم به ذکر است که SUB CLASS 189 بر اساس امتیاز بندی می باشد و افراد باید امتیازات لازم را به دست آورند.

ویزای کار استرالیا از نوع SUB CLASS 190

این ویزا برای افرادی است که قصد دارند برای یکی از استان های کشور استرالیا اقدام کنند. در واقع این ویزا برای متقاضیانی است که اسپانسر ایالتی دارند. البته باید به این موضوع اشاره داشت که کسب این ویزا بر اساس امتیاز بندی می باشد و به محض آنکه متقاضیان بتوانند امتیازات لازم را به دست آورند و بتوانند اسپانسر دریافت کنند وارد نوبت دهی جهت دریافت دعوتنامه خواهند شد. افرادی که بتوانند نامینیت استانی دریافت کنند، 5 امتیاز به امتیازات آنان اضافه خواهد شد که معمولا ایالات مد نظر از متقاضیان تعهدی مبنی بر حضور دو ساله در آن ایالت را خواهند گرفت. امتیازات این ویزا برا اساس سن، ارائه مدرک زبان انگلیسی، سابقه کار و مدرک تحصیلی سنجیده خواهد شد.

مدت زمان پروسه مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار می تواند طولانی باشد. گاها مشاهده شده افرادی که اقدام به درخواست ویزاهای کاری استرالیا کرده اند با توجه به زمان بر بودن این پروسه از ادامه مسیر دلسرد شدن و قصد دارند هرچه سریعتر وارد پروسه ای شوند که منجر تسریع در امر مهاجرت شود. با این حال ویزای کار را می توان راحت ترین راه مهاجرت به استرالیا دانست.

از دیگر عوامل مهم برای اخذ ویزای کار استرالیا در نظر گرفتن میزان و نرخ بیکاری در این کشور می باشد، که نمودار زیر می تواند اطلاعات جامعی در این زمینه در اختیار شما عزیزان قرار دهد.

شرایط اقامت در استرالیا از طریق تحصیل

یکی دیگر از روش های مهاجرت به استرالیا که مور علاقه بسیاری از متقاضیان می باشد و طرفداران بسیاری را در برمی گیرد مهاجرت از طریق تحصیل در استرالیا می باشد. به تعبیر بسیاری از افراد این روش از مهاجرت بسیار مناسب و منطقی می باشد چرا که افراد می توانند با ورود سریع به خاک استرالیا، با بالا بردن سطح تحصیلات خود و با شناخت کاملتری از شرایط کشور استرالیا اقدام به کار پس از تحصیل در این کشور نمایند. البته یکی از نقاط قوت تحصیل در استرالیا برای متقاضیان بین المللی کار در حین تحصیل و اقامت پس از تحصیل در این کشور می باشد. فارغ از اینکه دانشجویان بین المللی در طول تحصیل خود به چه میزان می توانند هزینه های خود را تامین کنند، می توانند با شناخت کامل آنان از شرایط کار و محیط کار در استرالیا اشاره داشت که یکی از نقاط قوت تحصیل در استرالیا محسوب می شود تا فارغ التحصیلان در استرالیا بتوانند در زمان اقامت پس از تحصیل به راحتی وارد بازار کار شوند. از دیگر مزیت های مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل می توان به عدم محدودیت در مقاطع تحصیلی اشاره داشت. از این رو دانش آموزان و دانشجویان به راحتی می توانند در مدارس، کالج ها و دانشگاه ها ادامه تحصیل دهند. دانشجویان بین المللی می توانند در بیش از 1200 موسسه آموزشی در بیش از 22000 رشته تحصیلی به تحصیل ادامه دهند.

هزینه های تحصیل در استرالیا از عواملی است که برای متقاضیان دریافت ویزای تحصیلی استرالیا اهمیت زیادی دارد. طبق اعلام سایت رسمی دولت استرالیا در سال 2018 هزینه تحصیل برای دانشجویان بین المللی سالیانه به شرح زیر می باشد.

مقطع تحصیلی شهریه
  • کارشناسی 15،000 دلار استرالیا الی 33،000 دلار استرالیا
  • کارشناسی ارشد 20،000 دلار استرالیا الی 37،000 دلار استرالیا
  • دکتری 14،000 دلار استرالیا الی 37،000 دلار استرالیا

البته دانشجویان بین المللی باید در نظر داشته باشند که هزینه های تحصیل در هر گروه تحصیلی متفاوت می باشد. به طور مثال تحصیل در رشته های پزشکی و پیراپزشکی شامل هزینه های بیشتری خواهد شد. همینطور تحصیل در گروه رشته های علوم انسانی از میزان هزینه اعلام شده در ردیف بالا کمتر می باشد.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

استرالیا به دلیل وجود استاندارد های بالای زندگی و شرایط ایده آل اقتصادی مورد توجه سرمایه گذاران بسیاری در سطح جهان قرار گرفته است. از این رو علاقه مندان مهاجرت به استرالیا در نظر دارند با بررسی دقیق قوانین مهاجرتی در استرالیا و بررسی میزان ریسک سرمایه گذاری و خطر سلب مالکیت با شرایط سرمایه گذاری در استرالیا آشنا شوند، تا بتوانند از طریق سرمایه گذاری به استرالیا مهاجرت کنند. به همین دلیل در این نوشتار به شرایط سرمایه گذاری در استرالیا خواهیم پرداخت.

یکی از روش های مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری در این کشور، کار آفرینی می باشد. طبق شرایط مهاجرت به استرالیا 2021، سرمایه گذاران و بالاخص کارآفرینان می توانند با یک فعالیت کارآمد که منجر به تجاری سازی یک محصول و یا با ارائه خدمات در کشور استرالیا شروع کنند و باید بتوانند تجارت خود را در این کشور گسترش دهند.

  • ویزای سرمایه گذاری استرالیا زیر گروه ویزاهای 188 و در جریان کارآفرینی در استرالیا است.
  • برای اخذ این ویزا فراهم آوردن شرایط زیر الزامی می باشد.
  • متقاضیان باید کمتر از 55 سال سن داشته باشند.
  • حداقل IELTS 6 را داشته باشند.
  • طرح تجاری باید مربوط به یک ایده ابتکاری باشد که منجر به تجاری سازی یک محصول و یا ارائه خدمات نوین در کشور استرالیا شود.
  • حداقل دارایی متقاضی و شریک زندگی آنان باید 800،000 دلار استرالیا باشد.
  • حداقل سرمایه مورد نیاز برای این امر 200،000 دلار استرالیا است، که باید در تجارت مورد نظر سرمایه گذاری شود.
  • متقاضیان باید در نظر داشته باشند که حداقل 10٪ از بودجه توافق شده را 12 ماه قبل از شروع فعالیت باید به سازمان کارآفرینی در استرالیا پرداخت نمایند.
  • همچنین کارآفرینان باید برنامه کاری خود را به صورت کامل جهت فعالیت تجاری خود در استرالیا را به اداره مهاجرت ارائه دهند.
  • چنانچه سرمایه گذاران و کارآفرینان بتوانند تمام شرایط ذکر شده را رعایت کنند به آنان اقامت 4 ساله داده می شود که در نهایت این اقامت منجر به اقامت دائم خواهد شد.
  • قابل ذکر است که متقاضیان در این نوع ویزا باید حداقل 65 امتیاز را به دست آورند.
  • متقاضی باید اثبات نماید که 30 درصد از سهام کسب و کاری را دارا می باشد و این بیزینس در 2 سال از 4 سال اخیر حداقل 500 هزار دلار تراکنش مالی داشته است.

روش دیگری برای سرمایه گذاری در کشور استرالیا از طریق تراکنش مالی بیزینس فرد وجود دارد که از بهترین روش های اخذ اقامت استرالیا می باشد. دلیل این امر این می باشد که در این روش سرمایه گذار از ابتدا اقامت دائم این کشور را دریافت می کند و از ابتدا نیز نیازی به سرمایه گذاری نخواهد داشت و هیچ شرط حضوری نیز در این روش وجود ندارد. نام این روش سرمایه گذاری در استرالیا تمکن مالی استرالیا می باشد. در قسمت زیر می توانید شرایط لازم برای این طرح را مشاهده نمایید.

  • شخص سرمایه گذار باید حداقل صاحب 30% از سهام بیزینس خود باشد.
  • در 2 سال از 4 سال مالی گذشته بیزینس حداقل 3 میلیون دلار تراکنش مالی را ثبت کرده باشد.
  • حداکثر طی 2 سال پس از ورود به کشور استرالیا حداقل مبلغ 400 هزار دلار را در بیزینسی در این کشور سرمایه گذاری انجام دهد.

نکته ای که در مورد این روش وجود دارد این است که به دلیل استثنایی بودن این روش و تقاضای بسیار، این روش به زودی بسته خواهد شد و در صورتی که تمایل به اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق تمکن مالی استرالیا را دارید، توصیه می کنیم هر چه زودتر اقدام نمایید
نوع دیگری از ویزاهای سرمایه گذاری در استرالیا Business Talent (Permanent) visa می باشد. متقاضیان می توانند از طریق این ویزا در کشور استرالیا تجارت جدیدی را راه اندازی نمایند و به توسعه آن تجارت بپردازند. افراد باید در نظر داشته باشند که از نظر دولت و اداره مهاجرت کشور استرالیا واجد شرایط دریافت این ویزا خواهند بود یا خیر.

  • متقاضیان باید شرایط زیر را دارا باشد.
  • توسط دولت و یا یکی از ایالت های استرالیا معرفی شوند.
  • 1.5 میلیون دلار استرالیا دارایی های نقد و غیر نقد داشته باشند.
  • تمایل واقعی برای تملک و مدیریت یک تجارت در استرالیا را اثبات نمایند.
  • به طور کلی حرفه و تجربه شغلی خود را در یک کسب و کار فعال ارائه دهند.
  • 2 الی 4 سال قبل از درخواست برای ویزای Business Talent Visa متقاضیان باید مالکیت یک یا چند شغل که ارزش آن حداقل 400 هزار دلار استرالیا باشد را داشته باشند.
  • سرمایه گذاران می توانند پس از مدت 2 سال از اعطای ویزا اقدام به انتقال سرمایه خود به استرالیا نمایند.
  • افراد برای کسب اقامت از طریق این ویزا نباید بیشتر از 55 سال داشته باشد.
نحوه مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

ازدواج با یک فرد استرالیایی یکی دیگر از روش های مهاجرت به استرالیا می باشد. اما باید در نظر داشت که طبق قوانین مهاجرت دولت استرالیا افراد در همان ابتدا قامت دائم خود را از طریق ازدواج با یک فرد استرالیایی به دست نخواهند آورد. به همین دلیل در ابتدا یک اقامت موقت برای آنان در نظر گرفته شده است که افراد می توانند آن اقامت را به صورت سالیانه تمدید کنند و باید اثبات نمایند که مدت زمان طولانی با همسر و یا شریک زندگی خود در استرالیا زندگی کرده اند تا بتوانند در خواست خود را جهت کسب اقامت دائم به اداره مهاجرت استرالیا تسلیم نمایند. البته این گفتار برای تمام متقاضیان صدق نخواهد کرد چرا که شرایط متقاضیان و افراد ممکن است کاملا متفاوت باشد.

  • به طور کلی افراد باید در نظر داشته باشند برای مهاجرت از طریق ازدواج می بایست شرایط زیر را دارا باشند.
  • همسر و یا شریک زندگی شما تابعیت کشور استرالیا را داشته باشد و یا حداقل اقامت وی تثبیت شده باشد.
  • همسر شما حتی می تواند شهروند کشور نیوزلند باشد و یا اقامت کشور نیوزلند را داشته باشد.
  • شریک زندگی شما می تواند در زمان اقدام تان برای اخذ این نوع ویزا به عنوان اسپانسر شخصی اعلام حضور نماید.
  • باید از سمت دولت استرالیا شرایط مالی شریک زندگی متقاضی و سلامت و شرایط پزشکی وی مورد بررسی قرار گیرد.
مهاجرت به استرالیا و اخذ تابعیت از طریق تولد

تمام افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند باید همانند تمام کشورهای دیگر از قوانین و مقررات آن کشور تبعیت نمایند و شرایط و قوانین آن را در روش های متعدد کسب اقامت و تابعیت بررسی کنند. شرایط اخذ تابعیت از طریق تولد در استرالیا به نحوی نیست که کودکان بتوانند به محض تولد تابعیت استرالیا را به دست آورند، چرا که اخذ تابعیت از طریق تولد در استرالیا شامل رعایت برخی از موارد زیر می شود.

  • در صورتی به کودکان متولد شده در استرالیا تابعیت می دهند که حداقل یکی از والدین کودک استرالیایی باشد.
  • والدینی که دارای اقامت استرالیا می باشند اما خارج از کشور استرالیا زندگی می کنند، در صورت تولد فرزند می توانند در خواست خود را مبنی بر کسب اقامت فرزندشان در استرالیا اعلام نمایند.
  • شریک زندگی شما می تواند در زمان اقدام تان برای اخذ این نوع ویزا به عنوان اسپانسر شخصی اعلام حضور نماید.
  • کودکانی که در استرالیا متولد می شوند، اما هویت آنان مشخص نیست (هویت والدین کودک نامعلوم باشد) به کودک تابعیت استرالیا داده می شود. این موضوع در قوانین بین الملل صدق می کند و برای جلوگیری از عدم بی هویتی افراد از این قانون استفاده می شود.
  • به طور کلی می توان گفت کسب تابعیت از طریق تولد در استرالیا بر اساس قانون خون می باشد. به این معنا که کودک متولد شده در این کشور تابعیت پدر و مادر خود را کسب می نماید.
مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی ممکن است توسط افرادی که بدون تحقیق و با عدم آگاهی به روش های قانونی مهاجرت به استرالیا اقدام به چنین کاری می‌کند انجام شود و این افراد از وجود خطر ها و زیان های مالی و جانی آن کاملاً بی اطلاع می باشند.

لازم به ذکر است که دولت استرالیا در یک بازه زمانی در سال ۲۰۰۹ توسط ویزای بشردوستانه بالغ بر ۱۲ هزار نفر را از این نوع ویزا و برنامه مهاجرتی پذیرفت. البته باید به این موضوع اشاره داشت که این برنامه شامل حال اشخاص خاصی می گردد که در کشور خود مورد آزار و اذیت قرار گرفته و در مورد شرایط زندگی و رفاه اجتماعی و تمام جهات مورد تبعیض قرار می‌گیرد، به صورتی که شرایط زندگی وی دچار نابسامانی گشته و شرایط حقوق بشر برای وی کاملا نقض شده است.

اما هم اکنون شرایط پناهندگی در استرالیا دیگر ساده نمی باشد و با سختگیری بیشتری از سمت کمیسرها و افسر های عالی سازمان ملل به امور و پرونده های پناهندگان رسیدگی می شود.

قابل ذکر است مؤسسه حقوقی دیدبان منشور عدالت هیچ گونه خدمات و مشاوره ای در این زمینه ندارد و تنها یاداور شرایط سخت و پیچیده بی راهه ای چون پناهندگی می شود و با آگاهی سازی از به خطر افتادن جان و مال هموطنان سعی در پیشگیری از آن دارد.

ویزای گلوبال تلنت استرالیا

یکی دیگر از مسیرهای مهاجرت به استرالیا که مخصوص افراد موفق و مشهور است، ویزای گلوبال تلنت استرالیا می باشد. متقاضیان این ویزا می بایست در رشته هایی نظیر کشاورزی، فناوری، ورزشی، هنری، پزشکی، تکنولوژی، در سطح جهانی مطرح و شناخته شده باشند و اثبات نمایند در 2 سال گذشته مشغول فعالیت بوده اند. متقاضی که قصد دارد برای ویزای گلوبال تلنت استرالیا اقدام نماید می بایست ثابت نماید که حضورش در استرالیا سودمند خواهد بود و نقش موثری در استرالیا خواهد داشت. متقاضی برای اقدام از این طریق نیازمند داشتن یک معرف می باشد. متقاضیانی که موفق به اخذ این ویزا شوند می توانند همزمان همراه با همسر و فرزندان زیر 23 سال خود وارد استرالیا شوند.

مقایسه روش های مهاجرت به استرالیا

اگر بخواهیم مسیرهای مختلف مهاجرت به استرالیا را با یکدیگر مقایسه کنیم، متوجه می شویم که برترین مسیر مهاجرت به استرالیا برای هر شخصی متناسب با شرایط وی می باشد و آسان ترین مسیر مهاجرت به استرالیا برای هر شخصی متفاوت می باشد. به عنوان مثال برای شخصی که شرایط سنی، معدل بالا، رزومه علمی مناسب و مدرک زبان دارد، قطعا مسیر تحصیلی یکی از آسان ترین مسیرهای مهاجرتی به استرالیا می باشد در حالی که برای شخصی که مهارت لازم و سرمایه دارد، قطعا مسیر سرمایه گذاری یا کاری بهترین مسیر می باشد. اما به طور کلی و در یک جمع بندی می توان از مسیرهای زیر به عنوان راحت ترین راه مهاجرت به استرالیا و سریع ترین راه مهاجرت به استرالیا نام برد.

راحت ترین راه مهاجرت به استرالیا

از برنامه های مهاجرتی مهارت کاری با حمایت کارفرما و مستقل جهانی استعداد (GTI) می توان به عنوان راحت ترین راه مهاجرت به استرالیا نام برد. برنامه ویزای جهانی استعداد با هدف تشویق نوآوری در صنایع آینده گرا و جذب کارمندان با استعداد که به رشد استرالیا کمک می کنند، به متقاضیان ویزا اهدا می کند. متقاضیان این ویزا می بایست متخصصان ماهر در زمینه های مربوط به فضا، علوم داده، امنیت سایبری و فناوری انرژی، باشند. برنامه مهاجرتی مهارت کاری با حمایت کارفرما، با هدف جبران کمبود نیروی کاری متخصص در استرالیا به متقاضیان ویزا می دهد. از شرایط لازم برای اقدام از طریق این برنامه مهاجرتی داشتن سن زیر 45 سال می باشد.

سریع ترین راه مهاجرت به استرالیا

با توجه به شرایط متقاضی می توان از مسیرهای متعددی به عنوان سریع ترین راه مهاجرت به استرالیا نام برد. به طور کلی در صورت داشتن شرایط لازم می توان از تحصیل، کار و سرمایه گذاری از سریعترین مسیرهای مهاجرت به استرالیا نام برد. ویزاهای متنوعی برای کار در استرالیا وجود دارد که در صورتی که متقاضی بتواند امتیاز لازم را کسب نماید می تواند در اسرع وقت به کار در استرالیا مشغول شود. سن، سابقه و مهارت، تعهل و شرایط همسر، مدرک زبان و مدرک تحصیلی، از جمله مواردی است که برای متقاضی امتیاز خواهد داشت. کارآفرینی و انتقال سرمایه، دو راه برای سرمایه گذاری در استرالیا می باشند. سرمایه گذاری در استرالیا آسان است و انتخاب نوع بیزنس متقاضی محدود نمی باشد.

مهاجرت به استرالیا و هزینه های زندگی در استرالیا

استرالیا جز کشورهای توسعه یافته می باشد که طبق آخرین آمارهای اعلام شده برخی از شهرهای مهم استرالیا اعم از ملبورن جز برترین شهر های جهان منتخب شده است و شهرهایی همچون سیدنی، پرت و آدلید در رده های بعدی شهرهای برتر دنیا انتخاب شده اند که خود این موضوع نشان از برخورداری سطح رفاه بالای اجتماعی و کیفیت خوب زندگی مردم در این کشور می باشد به همین جهت می توان گفت هزینه های زندگی در استرالیا بالاخص در شهر های بزرگ، بیشتر می باشد. طبیعتا بسیاری از متقاضیان جهت مهاجرت به استرالیا تمایل دارند قبل از اقدام از هزینه های زندگی در استرالیا مطلع شوند. به همین دلیل بر آن شدیم تا شرحی از هزینه های زندگی در استرالیا را خدمتتان ارائه کنیم.


اقامت دائم استرالیا و اخذ تابعیت

همانطور که در این نوشتار بیان شد مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا از شش روش متفاوت (کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری، تولد، پناهندگی و ازدواج) امکان پذیر می باشد که به بررسی آن پرداختیم. این مقاله توسط مؤسسه حقوقی دیدبان منشور عدالت به نگارش در آمده است و هر گونه کپی برداری از آن غیر مجاز و عملی غیر حرفه ای تلقی می شود. برای درک بهتر این موضوع می توانید شرایط اخذ تابعیت در استرالیا را در روش های متعدد مشاهده نمایید.

اخذ تابعیت استرالیا از طریق کار

به طور کلی می توان گفت افرادی که از طریق ویزای کار اقدام به مهاجرت به استرالیا می کنند می توانند پس از 4 سال زندگی در خاک استرالیا در خواست تابعیت کنند.

اخذ تابعیت استرالیا از طریق تحصیل

دانشجویانی که قصد تحصیل در استرالیا را دارند می توانند پس از فارغ التحصیلی در زمان اقامت پس از تحصیل وارد بازار کار استرالیا شوند و از طریق کار و 4 سال کار و زندگی در استرالیا در خواست خود را مبنی بر اقامت دائم و پس از گذشت 2 الی 3 سال از اقامت دائم در خواست خود را برای تابعیت کشور استرالیا اعلام نمایند.

اخذ تابعیت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاران و کارآفرینان خارجی می توانند از طرق مختلف سرمایه گذاری در استرالیا درخواست خود را مبنی بر اقامت و پاسپورت کشور استرالیا اعلام کنند. برای این امر در برخی از ویزاهای سرمایه گذاری در ابتدا به متقاضیان یک اقامت 2 ساله و در صورت تمدید یک اقامت 3 ساله داده می شود که پس از 5 سال متقاضیان می توانند پاسپورت این کشور را دریافت کنند.

اخذ تابعیت استرالیا از طریق تولد

همانطور که پیشتر توضیح داده شد کسب تابعیت استرالیا از طریق تولد بر اساس قانون خون می باشد و کودکانی که حداقل یکی از والدینشان تابعیت استرالیا را داشته باشند یا در دسته شرایط استثنایی قرار گیرند، واجد شرایط دریافت تابعیت استرالیا خواهند شد.

اخذ تابعیت استرالیا از طریق ازدواج

افراد می توانند در صورت ازدواج با تبعه و شهروند استرالیایی تابعیت این کشور را به دست آورند. اما باید در نظر داشت که طبق قوانین کشور استرالیا، تابعیت این کشور از همان ابتدا به متقاضی تعلق پیدا نمی کند. در ابتدا افراد می توانند با یک اقامت 2 ساله وارد کشور استرالیا شوند و بعد از ارائه مدارک لازم مبنی بر زندگی مداوم با شهروند استرالیایی اقامت خود را تمدید نمایند و پس از 5 سال اقامت دائم در خواست تابعیت استرالیا را در اداره مهاجرت و کنسولگری این کشور اعلام نمایند.

پاسخ به سوالات متداول در زمینه مهاجرت به استرالیا

✅ آیا می توان بدون وکیل به استرالیا مهاجرت کرد؟

بله. می توانید اطلاعات قانونی مهاجرت به استرالیا را در وبسایت رسمی این کشور مطالعه کنید، البته وکیل مهاجرت به استرالیا می تواند کار شما را با سرعت بیشتری انجام دهد و تجربیاتی که در قانون رسمی وجود ندارد را با شما در میان بگذارد.

✅ برای مهاجرت به استرالیا از کجا شروع کنم؟

اولین گام برای مهاجرت به استرالیا شناخت روش های مهاجرت به این کشور و انتخاب بهترین گزینه است. سپس باید شرایط و مدارک مهاجرت را بر اساس روش انتخاب شده فراهم کرد.

✅ بهترین راه مهاجرت به استرالیا کدام است؟

تحصیل در استرالیا، اقامت دائم از طریق برنامه Skilled Worker، برنامه های سرمایه گذاری و برنامه های کارآفرینی از بهترین روش های مهاجرت به استرالیا هستند.

✅ هزینه زندگی در استرالیا چه میزان است؟

به طور متوسط هزینه زندگی در استرالیا در یک ماه برای یک نفر 3،000 دلار استرالیا و برای یک خانواده 4 نفره 6،000 دلار استرالیا است.

DIAGroup International
DIAGroup International
DIAGroup International
DIAGroup International
DIAGroup International
DIAGroup International

مجله دایاگروپ اینترنشنال

DIAGroup International
DIAGroup International

ثبت و تایید شماره همراه

نمایشگاه های بین المللی

نمایشگاه بین‌المللی الکترونیک

CES (Consumer Electronics Show) - آمریکا

نمایشگاه بین‌المللی خودرو ژنو

(Geneva International Motor Show) - سوئیس

نمایشگاه بین‌المللی کارتون و کمیک

Comic-Con - ایالات متحده آمریکا

نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی

Arab Health - امارات متحده عربی

دانشگاه های بین المللی

دانشگاه هاروارد

Harvard University آمریکا

دانشگاه کمبریج

University of Cambridge انگلیس

دانشگاه استنفورد

Stanford University آمریکا

دانشگاه امپریال کالج لندن

Imperial College London انگلیس

دانشگاه اکسفورد

University of Oxford انگلیس

دانشگاه کلمبیا

Columbia University آمریکا

دانشگاه یوتوبیکن

University of Tokyo ژاپن

دانشگاه هایدکلبرگ

Heidelberg University آلمان

دانشگاه نیوزیلند

University of Auckland نیوزیلند

دانشگاه آلفرد

American University of Beirut - AUB لبنان

دانشگاه علمی و کاربردی سوریه

International University of Science and - IUST سوریه

 مشاوره فوری

مشاوره فوری

پاسخگو هستیم

من آنلاین هستم در خدمتم ؟

اطلاعات وارد شده به همراه درخواست خدمات تخصصی برای شما کاربر محترم در سامانه هوشمند پاسخگویی دایاگروپ اینترنشنال، ثبت و به کارشناس مربوطه ارجاع شده است.

کارشناسان دایاگروپ اینترنشنال به زودی با شما تماس خواهند گرفت

به منظور پیگیری های بعدی کد 4521100458 را به خاطر داشته باشید